Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за талона към книжката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за талона към книжката

Здравейте колеги, днес през деня си гледах документите и нещото което ми направи впечетление, е че на синия талон пише, че е изваден през 2000 година, а аз книжка съм искарал през 2009. Видях и на баща ми талона и там същата работа. Та въпроса ми е защо така се е получило.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

странно , на моя талон датата съвпада с датата на издаването на книжката.
    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщение
      синия талон пише, че е изваден през 2000 година, а аз книжка съм искарал през 2009. Видях и на баща ми талона и там същата работа. Та въпроса ми е защо така се е получило.
      Щото някой в кат е блял, свиркай си и да не ти пука.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

На моя талон пък няма дата. В момента съм с т.нар. 'златен' талон - няма написана дата; на синия също нямаше дата... Може би въобще не ги проверяват тия дати
        Only the best is good enough!
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
        ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

Първоначално публикувано от leo Покажи съобщение
          На моя талон пък няма дата. В момента съм с т.нар. 'златен' талон - няма написана дата; на синия също нямаше дата... Може би въобще не ги проверяват тия дати
          Ми то или имаш талон или нямаш - любезната "родна милиция" ти го е прибрала да го пази - за талона няма значение датата
          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Талоните ги въведоха тогава, затова на всички пишеше 2000г.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Здравейте колеги ,датата от синия контролен талон трябва да съвпада с датата на издаване на СУМПС. Относно случая на колегата "Freekyou" си е чиста грешка на Кат - Хасково, карай смело

Comment

Първоначално публикувано от GriVos Покажи съобщение
                Здравейте колеги ,датата от синия контролен талон трябва да съвпада с датата на издаване на СУМПС. Относно случая на колегата "Freekyou" си е чиста грешка на Кат - Хасково, карай смело
                На първите талони пише 2000г на всички без значение кога си взел книжка,на новия ми талон пише датата ,когато ми го дадоха тази година.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                X